Lid worden

Lid worden kun je door het inschrijfformulier op deze website in te vullen.

U krijgt daarna per mail een factuur zodat het lidmaatschap van € 10 euro door u betaald kan worden.

Er zijn verschillende voordelen die het lidmaatschap brengen:

  1. Deelname Postcoderoos projecten
   Heeft u interesse in zonnepanelen, maar wilt of kunt u ze niet op uw eigen dak plaatsen? Meer informatie over energie opwekken op het dak van een ander vind u hier.
  2. Gratis warmtescan van uw woning
   Leden van Boekel Energie kunnen gebruik maken van de warmtescan, zo ziet u waar er “koude” zone’s zijn in uw huis, zodat u kunt zien waar uw huis warmte lekt. Hier kunt u zich aanmelden voor een warmtescan.
  3. Bespaarkoffer
   De bespaarkoffer kan door leden worden ingezet om inzicht te krijgen in actueel verbruik van afzonderlijke apparaten. Met de bespaarkoffer verzamelt u gedurende tenminste één week informatie over het verbruik op apparaatniveau. De bespaarkoffer bevat onder andere LED-lampen om uw eigen onderzoek te ondersteunen. Door het tijdelijk verwisselen van uw lampen krijgt u direct inzicht in het verschil in verbruik en daarmee in de mogelijkheden om te besparen.
  4. Algemene bespaartips
   Ook geven we algemene tips die u kunnen helpen met het besparen van energie en daarmee kosten. De besparingen die u daarmee kunt doen, zijn een veelvoud van de kosten van het lidmaatschap. Lees hier welke tips we verzameld hebben.
  5. Energiecafé
   In het energiecafé informeren wij u over actuele onderwerpen over energiebesparing en duurzame energieopwekking.
  6. Educatie op Boekelse basisscholen
   Heeft u een kind of kleinkind op een basisschool? Onze groep Educatie wil regelmatig een project over duurzame energie of energiebesparing op de Boekelse basisscholen verzorgen. We hebben een leuke fietskar gevuld met energieproefjes voor basisschoolkinderen.
   Uw lidmaatschap draagt bij aan de kosten voor materialen die daarvoor nodig zijn.

We waarborgen uw privacy zoals vastgelegd in ons Privacy reglement.