Lid worden

Lid worden kun je op twee manieren;
1. door het inschrijfformulier op deze website in te vullen;

2. of door dit formulier te openen, af te drukken en in te vullen.
Daarna afleveren in Veenmos 23, Boekel.
U krijgt daarna per mail een factuur zodat het lidmaatschap van € 20 euro door u betaald kan worden.

Er zijn verschillende voordelen die het lidmaatschap brengen:

  1. Collectieve inkoop van zonnepanelen of zonnecollectoren
   Door gezamenlijk in te kopen, kunnen we goedkoper inkopen. De keuze van de beste zonnepanelen wordt gedaan door een onafhankelijke partij. Op deze pagina komt meer informatie te staan.
   Bij voldoende interesse gaan we ook een gezamenlijke inkoopactie voor zonnecollectoren doen.
  2. Energie besparingen
   De bespaargroep biedt producten (van Boekelse bedrijven) aan waar u gebruik van kunt maken om meer inzicht te krijgen in uw energieverbruik:
   Gratis energiescan van ‘T Huis Warm
   Leden van Boekel Energie kunnen gebruik maken van de warmtescan, zo ziet u waar er “koude” zone’s zijn in uw huis, en aan de hand van de analyse een verbeterplan opzetten met behulp van “T HUIS WARM”,  om voor uw huis uiteindelijk een of twee stappen hoger label te verkrijgen. Ook het label zit in dit traject, gratis voor onze leden. Voor meer informatie, neemt u even contact op via onze website of mail boekelenergie@gmail.com. Het is een gemiste kans als u niet reageert, het is immers gratis voor u.
   Bespaarkoffer
   Black Box Engineering stelt voor leden van Boekel Energie de bespaarkoffer beschikbaar.De bespaarkoffer geeft u een beeld van wat u zelf kunt doen om inzicht te krijgen in uw verbruik èn er grip op te krijgen. De koffer kan door leden worden ingezet om inzicht te krijgen in actueel verbruik van afzonderlijke apparaten. Met de bespaarkoffer verzamelt u gedurende tenminste één week informatie over het verbruik op apparaatniveau. De bespaarkoffer bevat onder andere LED-lampen om uw eigen onderzoek te ondersteunen. Door het tijdelijk verwisselen van uw lampen krijgt u direct inzicht in het verschil in verbruik en daarmee in de mogelijkheden om te besparen. Na de leenperiode kunt u tegen een aanzienlijke korting een dergelijk systeem (met eventuele aanvullingen) aanschaffen via Boekel Energie. U heeft dan niet alleen zicht en grip op uw energieverbruik, maar kunt ook nog eens op afstand schakelen en regelen! Lees hier meer over de bespaarkoffer…
   – 5% korting op witgoed bij Hedon witgoedservice
   Bij de aanschaf van witgoed met minimaal A++ label ontvangt u 5% korting. Kijk op de website van Hedon voor meer informatie: www.hedonwitgoed.nl
   – Algemene bespaartips

   Ook geven we algemene tips die u kunnen helpen met het besparen van energie en daarmee kosten. De besparingen die u daarmee kunt doen, zijn een veelvoud van de kosten van het lidmaatschap. Lees hier welke tips we verzameld hebben.
  3. Energiecafé
   In het energiecafé komen we bij elkaar om energierekeningen te kunnen vergelijken, te horen van anderen hoe zij energie besparen en kunnen we nieuwe gezamenlijke energie bespaarprojecten starten, zoals gezamenlijke spouwmuurisolatie. Lees hier meer over de energiecafé’s.
  4.  Educatie op Boekelse basisscholen
   Heeft u een kind of kleinkind op een basisschool? Onze groep Educatie wil regelmatig een project over duurzame energie of energiebesparing op de Boekelse basisscholen verzorgen. Uw lidmaatschap draagt bij aan de kosten voor materialen die daarvoor nodig zijn.

We hebben ook nog een werkgroep laten onderzoeken of het mogelijk is om stroom op te wekken op het dak van de buurman, maar die werkgroep is tot de conclusie gekomen dat dit in de huidige situatie niet interessant genoeg is. Hier kunt u lezen over hun bevindingen.

 

4 comments

 1. HJM van den Boogaard schreef:

  Hallo,

  Mijn vraag is of ik in aanmerking kan komen voor zonnepanelen en wanneer ik ergens terecht kan voor info hierover.

  Met vriendelijke groet,
  Henri van den Boogaard
  06-53331986

  • tpmnkr schreef:

   Beste Henri,

   Ik denk dat je die vraag het beste kunt stellen aan de werkgroep Zonneenergie, die kun je mailen naar zon@boekelenergie.nl.

   En ik hoop je te zien bij het volgende energiecafé.

   Vriendelijke groeten,
   Ad Vlems

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *