Energiecafé over zonnepaneleninstallaties en energiecontracten

Donderdagavond 28 maart aanvang 20.00 u. houdt Boekel Energie een energiecafé over zonnepanelen installaties en het afsluiten van energiecontracten in de grote zaal van gemeenschapshuis Nia Domo aan het Agathaplein in Boekel.

Ongetwijfeld hebt u gelezen dat de salderingsregeling is blijven bestaan. De energieleveranciers hadden gerekend op het afschaffen van deze regeling. 9 op de 10 energieleveranciers brengen consumenten met zonnepanelen op één of andere manier extra kosten in rekening of bieden hen geen meerjarig contract meer aan, blijkt uit onderzoek van overstappen.nl.

Wilt u weten waar u zoal op moet letten bij het afsluiten van een nieuw energiecontract, die zo gunstig mogelijk voor u is als zonnepanelenbezitter, kom dan naar het Energiecafé.

Daarna volgt een presentatie van een leverancier van zonnepanelen die u wegwijs maakt in de verschillende vormen van zonnepanelen installaties.

U hoort dan wat de voor- en nadelen van de diverse installatievormen zijn, denk aan wel of geen optimizers in combinatie met een centrale omvormer dan wel zonder optimizers maar dan met micro-omvormers.

Tevens wordt die avond door de wethouder een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen aangekondigd. Deze inkoopactie vind plaats via een webinar van het Regionale Energieloket Boekel op 11 april.

Maar allereerst tot ziens bij het Energiecafé op donderdagavond 28 maart,

Het bestuur van Boekel Energie i.s.m. de gemeente Boekel

Comments are closed.