Bespaarkoffer

ENERGIEMONITORING – Black Box EnergyControlReserveer bespaarkoffer

Uw energieverbruik kan drastisch omlaag. Gewoonweg door bewust te worden van uw verbruik (en daar op in te spelen) en door simpelweg slim gebruik van schakelapparatuur. Bijvoorbeeld op basis van tijdschakeling en detectie. Inzicht in actueel verbruik per apparaat helpt u om beslissingen te nemen en vergroot uw bewustzijn.

Met EnergyControl, het meet- en regelsysteem van Black Box Engineering, heeft u realtime en historisch inzicht in uw energieverbruik op apparaatniveau èn bedient u uw apparatuur op afstand. Via telefoon, tablet of computer. Op deze manier vangt u een aantal vliegen in één klap. Bedieningsgemak en een instrument om energie te besparen. Beveiliging en domotica. Allemaal centraal geregeld en te monitoren via één systeem.

PLUGWISE

Black Box Engineering is Plugwise®-dealer. Plugwise ontwerpt, ontwikkelt en produceert draadloze energiemanagement- en controlesystemen die de gebouwefficiency en duurzaamheid vergroten. Een dergelijk systeem zorgt voor een actueel en nauwkeurig inzicht in het energieverbruik en leidt tot besparingen van 10 tot 40% op het energieverbruik.

Plugwise registreert het totale energieverbruik via de slimme (gas- of) elektriciteitsmeter in de meterkast én het energieverbruik per huishoudelijk apparaat. Plugwise strekt zich uit tot energiemanagement, verlichtingmanagement, ruimtemanagement, klimaatmanagement en solar, zonne-energie.

Hieronder de links om de juiste app te downloaden.

Daarnaast wellicht handig te vermelden, dat leden van de cöorporatie 10% korting krijgen op de internet prijs van Plugwise producten zodat men eventueel een eigen “Domitica” systeem in huis kunnen halen. Zie https://www.plugwise.nl/producten

Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/plugwise/id542842380

MAC: https://securedownloads.plugwise.com/tools/apps/plugwise_desktop_1.6.19.dmg

Google: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.plugwise.plugwisemobile

Windows: https://securedownloads.plugwise.com/tools/apps/plugwise_desktop_1.6.19.exe

Algemeen: https://www.plugwise.com/plugwise-app

INDUSTRIËLE OMGEVINGEN

Black Box Engineering levert en installeert niet alleen deze meet- en regelsystemen, maar zorgt ook voor bundeling van alle informatie en besturingscomponenten in één industriële gebruikersomgeving. Nieuwe en bestaande meet- en regelsystemen worden gekoppeld aan één back-officesysteem. Dankzij deze bundeling heeft u niet alleen inzicht in en controle op uw energieverbruik (totaalverbruik én op apparaatniveau). Het inloggen op separate systemen is hiermee niet langer noodzakelijk en het handmatig bundelen en optellen van verbruiksniveaus behoort tot het verleden.

Black Box Engineering zorgt voor data-overdracht naar uw online back-officesysteem. Via uw telefoon, tablet of computer heeft u realtime inzicht in gas- en energieverbruik, bedient en regelt u uw apparatuur en heeft u direct inzicht in de besparingen die uw handeling in de toekomst oplevert. Meten, weten, schakelen en regelen op afstand.

Black Box Engineering zorgt voor de volledige installatie en oplevering van uw systeem en levert rechtstreeks aan zakelijke verbruikers en aan particulieren via aannemers, installateurs en collectieven.

ALTIJD INZICHT EN SCHAKELEN OP AFSTAND

Als u meer informatie wilt over EnergyControl, of EnergyControl wil laten installeren, dan neemt u contact op Jan van Melis van Black Box Engineering (0492 359086 of infobbe@blackboxengineering.nl). U kunt ook de website www.controlenergy.nl bezoeken voor aanvullende informatie of een demo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *