’T HUIS WARM gaat voor beter geïsoleerde woningen in Uden en Boekel

Lage energierekening, geen tocht bij de ramen, warme voeten in de winter. Wie wil dat niet? En bovendien deskundige hulp van vertrouwde mensen om kwalitatief hoogwaardige isolatie van uw woning tegen scherpe prijzen voor elkaar te krijgen.

’T HUIS WARM, daar kunnen Udense en Boekelse woningeigenaren vanaf 20 mei terecht voor advies en begeleiding bij het isoleren van hun woonhuis. ’T HUIS WARM is een initiatief van EnergieUden in samenwerking met Boekel Energie en is een stichting die particulieren gaat informeren en adviseren bij hun energievraagstukken. Het doel is om jaarlijks ca. 350 woningen naar een hoger energielabel te brengen door middel van isolerende maatregelen. De provincie Noord-Brabant ondersteunt de stichting.

Dinsdag 19 mei vond de startmanifestatie plaats in het kantoor van ’T HUIS WARM in Uden. Er is gekozen voor een wijkgerichte aanpak. Het team van ’T HUIS WARM gaat de woningeigenaren in Uden en Boekel wijk voor wijk benaderen. Als eerste zijn de wijken Raam en Melle in Uden aan de beurt. Daarna komt ’T HUIS WARM naar Boekel en Venhorst. Naar verwachting zullen nog dit jaar de eerste woningeigenaren in de gemeente Boekel benaderd worden. Boekel Energie zal haar leden en overige belangstellenden te zijner tijd via een energiecafé informeren over dit initiatief. Inwoners van de gemeente Boekel die hier niet op willen wachten en nu al aan de slag willen met het isoleren van hun woning, kunnen nu al zelf contact opnemen met de medewerkers van ’T HUIS WARM.

Gratis energiescan

’T HUIS WARM komt woningeigenaren tegemoet in het hele proces. “Onze kracht zit hem in het totaalpakket. Ten eerste leveren we persoonlijk advies middels een gratis energiescan bij mensen thuis. Ten tweede leveren we begeleiding bij het plaatsen van de isolatie. We werken samen met een betrouwbaar bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in woningisolatie. Ten derde krijgt de bewoner een definitief energielabel als extra service.”

’T HUIS WARM
De medewerkers hebben een onderkomen gevonden in het kantelhuis, Markt 147 in Uden. De stichting is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 085 76 00 436. U kunt ’T HUIS WARM natuurlijk ook altijd bereiken per mail: info@thuiswarm.nl. Meer informatie kunt u ook vinden op de website www.thuiswarm.nl.

t huis warmVlnr. Karen Koks, Marloes Bosman en Dorothé Jacobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *