Vul enquete in over hoger rendement met nieuw apparaat

Studenten van de Avans Hogeschool hebben een verzoek bij ons ingediend om hun enquete op onze website te zetten. Wij werken daar graag aan mee, aangezien de enquete helpt om de ontwikkeling te versnellen van een nieuw apparaat dat kan zorgen voor een hoger rendement van zonnepanelen.

Vult u de enquete in?

Alvast bedankt,

het bestuur van Boekel Energie

Wij zijn drie vierdejaars studenten van de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek voor een startende organisatie. Deze organisatie is bezig met het doorontwikkelen van een prototype dat toegepast kan worden op bestaande zonnepanelen-installaties, waarbij het rendement van de zonnepanelen verhoogd kan worden. Hierbij onderzoeken we wie de doelgroep is voor het nieuwe product en welke wijzigingen doorgevoerd moeten worden op het prototype. De enquête duurt ongeveer vier minuten. Dus heeft u zonnepanelen op uw dak liggen of wilt u ze op uw dak plaatsen, vul dan alstublieft deze enquête in.

De link: http://www.thesistools.com/web/?id=510647 http://www.thesistools.com/web/?id=510647 http://www.thesistools.com/web/?id=510647

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *