Webinar over Isolatieactie gemeente Boekel

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Daarom starten de gemeente Boekel en Regionaal Energieloket in samenwerking met Boekel Energie een isolatieactie voor uw woning. Deze keer organiseren we geen energiecafé, maar een webinar die iedereen thuis kan volgen. De collectieve inkoopactie is alleen geldig voor particuliere woningeigenaren.

Tijdens dit webinar vertellen we u meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Het is op woensdag 15 februari 2023 van 19.30 tot 20.30 uur.

Zo meldt u zich (vooraf) aan voor deze online informatieavond:

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties;
  2. Vul uw postcode in;
  3. Klik op ‘Isolatieactie Boekel’;
  4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link.

Na de informatieavond kunt u zich aanmelden voor de collectieve inkoopactie.

Onafhankelijke, technisch specialisten van Regionaal Energieloket kiezen een installateur uit met een aantrekkelijk aanbod voor de inkoopactie. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Kwaliteit: Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
  • Scherpe prijs: Via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs.
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Vanwege de drukte in de isolatiesector is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen binnen deze actie.

Heeft u nog vragen over de isolatieactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

Boekel Energie beveelt deze actie van de gemeente Boekel van harte aan!

Comments are closed.