Contact

Coöperatie Boekel Energie bestaat uit een heleboel leden en enkele werkgroepen:

En als u tips heeft voor de website, kunt u mij mailen,

Ad Vlems (webmaster@boekelenergie.nl)

4 comments

 1. Patrick van de Valk schreef:

  Hallo

  Ik hoorde van een buurtbewoner dat er wellicht subsidie te verkrijgen op het aanbrengen van spouwmuurisolatie via Boekel energie. Heeft iemand daar wellicht informatie over, indien dit mogelijk is wil ik uiteraard lid worden van jullie.

  Groeten Patrick van de Valk

  • BoekelEnergie schreef:

   Hallo Patrick,
   Er wordt een project opgestart waarin de burger geadviseerd kan worden hoe hij/zij zijn /haarenergielabel kan ophogen. Dat zal waarschijnlijk hier in Boekel in 2016 gaan lopen. Of er subsidie is om op de daadwerkelijke kosten van isolatie, is ons nog niet bekend. Via Boekel Energie loopt dit nog niet. Wel hebben wij de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen op dit moment lopen.
   Als lid wordt je natuurlijk van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

 2. Maaike schreef:

  Ik heb van de week gelezen over energie boekel, in combinatie met t huis warm. Dat je voor 1 mei moet aanmelden voor spouwmuur isolatie, maar kan op beide sites hier niks over vinden. Kunnen jullie mij hier info over geven?

  • Erwin van Geyn schreef:

   Hallo Maaike,

   Er is een nieuwe ronde met subsidie aanstaande in het kader van na-isolatie van je woning. ECHTER: Deze start vanaf 1 oktober aanstaande en het betreft subsidie met ten minste 2 maatregelen. Hierbij zou men 20% aan subsidie kunnen terugkrijgen van het Ministerie.
   Heb je verdere vragen: je kunt mij ook direct mailen:
   erwin@thuiswarm.nl

   Groet,

   Erwin van Geyn
   Adviseur “T HUIS WARM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *